Asiakaskokemuksia

Palautteita asiakkailtani

"Joskus koko elämä on kiinni muutamasta oivalluksesta"

Tommi on helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen trainer, jonka kanssa oli ilo suunnitella uutta ruokavaliota ja keskustella tarvittavista muutoksista. Ruokavaliossa otettiin erityisesti huomioon ne hyvät ruoka-aineet, joita arjessani jo käytin. Muutos ei tällöin tuntunut niin radikaalilta.

Monipuolinen osaaminen näkyy ohjelmissa ja tuntuu treenissä. Henkilökohtainen tapaaminen oli todella hyödyllinen, pienillä tekniikkamuutoksilla sain treeniin paremman tuntuman. Ohjelma oli yksilöllinen ja siinä otettiin huomioon rajoitteet ja toiveet. Kun unohdin tekniikan yhdestä liikkeestä Tommi lähetti video-ohjeen liikkeestä.

Joskus koko elämä on kiinni muutamasta oivalluksesta – Tommi sai minut ymmärtämään omat virheelliset ajatusmallit. Kun tiedostaa, mikä ajaa sinut syömään väärin on paljon helpompi tehdä muutos.

Ohjaus Tommin kanssa ei ole pelkkää treeniä ja ruokavalion tiukkaa noudattamista. Tommi oli tukena koko matkan ajan sydämellä. Kun epäonnistuin sai Tommin positiivisuus minut takaisin oikeille raiteille.

-Anette

"Yhdistelee vahvasti omaa kokemusta opittuun teoriaan"

Tommi on loistava valmentaja, joka kartoittaa asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti. Ammattitaitoinen tekijä, joka yhdistelee vahvasti omaa kokemusta opittuun teoriaan. Rento henkilö, joka osaa valmentaa esimerkein sekä perustella nämä ohjeet vahvan teoriapohjan avulla.
Tommin kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä ja omassa tapauksessa pohtia ruokaan sekä riittävään ruokailuun liittyviä asioita. Tommi osaa tuoda asiat vahvasti käytännön tasolle, jolloin ohjeita on helppo noudattaa.
Tommi on supermukava tyyppi, jonka kanssa pystyi rentoutumaan sekä nauramaan valmennuksen aikana!
-Merja

"Yksilöllistä ohjausta, huomioiden kuntoni ja erityistarpeeni"

Saan yksilöllistä ohjausta, huomioiden kuntoni ja erityistarpeeni. Sairauteni tuomat haasteet otetaan hyvin huomioon.

-Kirsi

"Pienilläkin asioilla merkityksellisiä muutoksia"

Sovimme Tommin kanssa, että hän suunnittelee minulle parin kuukauden kuntoharjoittelujakson ja painonhallintaan tähtäävän ruokavalion.

Tommin toimintaan olen oikein tyytyväinen. Hän on ollut hyvänä apuna treenaamisessa, olemme tehneet ohjattuja treenejä noin 1-2 viikon välein. Tommin ohjeet on hyvin selkeitä ja ymmärrettäviä ja asenne positiviinen ja auttavainen. Hän ymmärtää lähtötasoni ja minun elämäntilanteeseen liittyvät haasteelliset lähtökohdat.

Tommi on ohjaajana kannustava, rohkaiseva ja ymmärtäväinen. Vaikka en ole pysynyt tavoitteissa, hän on silti aina kannustanut eteenpäin ja antanut vinkkejä siihen, kuinka saan pienilläkin asioilla merkityksellisiä muutoksia aikaan.

-Janne

"Sai salia tylsänä ja vaikeana pitävän innostumaan"

Tommi on todella ammattitaitoinen ja huipputyyppi. Sai salia tylsänä ja vaikeana liikuntamuotona pitävän innostumaan treenistä. Suosittelen 😊✔

-Ninna

"Asiantuntevaa, ystävällistä ja kiireetöntä"

Pariosaisen juoksuvalmennuksen perusteella voin suositella varauksetta. Valmennus oli asiantuntevaa, ystävällistä ja kiireetöntä. 🌲/5.

-Olli

"Kannustavassa ohjauksessa voimavarat otetaan huomioon"

Tommin kannustavassa ohjauksessa voimavarat otetaan huomioon ja se on lisännyt liikunnan iloa. Harjoittelu ei ole puurtamista. Suosittelen vasta-alkajille ja kuntoutujille.

-Sari