Palvelut

Fysioterapia ja valmennus Jyväskylän alueella

Toimintakykyä ja voimaa arkeen

Fysioterapia

Vihlooko olkapäätä? Sattuuko polveen juostessa? Ovatko niska tai hartiat kipeät? Ikävät tuki- ja liikuntaelinvaivat laskevat toimintakykyä ja häiritsevät elämää, töitä ja harrastuksia. Niiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin. Varaa aika ja katsotaan, mitä näille ongelmille voidaan tehdä!

Ravintovalmennus

Hyvän ravinnon merkitystä terveydessä, jaksamisessa ja kehittymisessä ei voi liikaa korostaa. Syöminen ei ole kuitenkaan mustavalkoista eikä terveellinen syöminen tarkoita kieltäytymistä kaikista houkutuksista tai jatkuvaa tiukkaa ruokavaliota.

Personal Training

Haluaisitko voimaa arkeen, ennaltaehkäistä vaivoja ja elintapasairauksia tai muuten vain hyödyllisen ja mielekkään harrastuksen? Etsitään sinulle yhdessä mielekäs tapa kuntoilla niin, että nautit matkasta ja tuloksia tulee!

Kysymyksiä ja vastauksia

Tarvitseeko fysioterapiaan lähetettä?

Fysioterapiaan saapuessasi et tarvitse lääkärin lähetettä. Lähetteellä saat käynnistä Kela -korvauksen, mutta vastaanotolle voit tulla myös ilmankin.

Miksi maksaa ravintovalmennuksesta? Dieettejähän löytyy netistä ilmaiseksikin.

Pitkän tähtäimen hyvinvoinnin kannalta pikadieetit tai valmiit ruokavaliot eivät ole ratkaisu. Harva jaksaa noudattaa niitä lopun elämäänsä ja mikäli varsinaisesti ei mitään ole opittu, on saavutetut tulokset helppo tuhota. Ravintovalmennuksessa opetellaan arjessa toimivia tapoja sopivan rauhalliseen tahtiin ja Sinulla on valmentajan tuki muutoksen tekemisessä.

Loukkasin polveni. Kannattaako valmennuspaketin hankinta nyt?

Vaikka Sinulla olisikin jokin tuki- ja liikuntaelimistön vaiva tai vamma, ei sen tarvitse antaa estää harjoittelua. Vaiva voidaan huomioida liikevalinnoilla ja harjoitella muita kehonosia normaalisti. Tarvittaessa voit varata fysioterapia-ajan ensin, jolloin tutkimme vaivan ja valitsemme kuntouttavat harjoitteet, joita voit toteuttaa harjoittelun yhteydessä.

Tarvitseeko fysioterapeutin aikaa varatessa jonkin paikan olla rikki?

Ei. Vastaanotolle voit saapua myös ilman vaivaa tai vammaa, mikäli haluat arviota toimintakyvystäsi ja keinoja vaivojen ennaltaehkäisyyn ja kehon toiminnan parantamiseen.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai varaa aika

040 847 8344

Ahjokatu 1, 40320 Jyväskylä

tommi.lampinen@fysioterapiaoiva.fi