Fysioterapeutti & PhysioTrainer Tommi Lampinen

Personal training -palvelut Jyväskylässa ja lähialueilla sekä etänä. 

Miksi henkilökohtaiseen valmennukseen?

Personal Training

Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan arjen rasituksia ja on myös hyväksi mielelle. Harjoittelun on pidemmän päälle hyvä olla kehittävää, koska tulokset motivoivat. Tässä minä voin auttaa sinua.

Olitpa aloittelija tai kokeneempi, haitpa painonpudotusta, lihasmassan kasvua tai korkeampia voimatasoja tai haluat vain huolehtia terveydestäsi ja ennaltaehkäistä elintapasairauksia, voin auttaa sinua. Fysioterapeuttina osaan huomioida harjoittelussa mahdolliset vaivasi ja voimme harjoitella muuta kehoa täysipainoisesti samalla, kun kuntoutamme ongelmakohtaa!

Keskustellaan tavoitteistasi, laaditaan yhdessä suunnitelma ja etsitään sinulle sopivat työkalut. Toteutat sinulle laadittua suunnitelmaa sekä itsenäisesti että ohjatuissa harjoituksissa. Suunnitelmaa muokataan säännöllisesti ja tarvittaessa tilanteen mukaan.

 

Kuntosalilla tai kotona

Lihasmassan kasvatukseen ja voimaharjoitteluun kuntosali on optimaalisin paikka, mutta ei ainut vaihtoehto. Lihaskuntoharjoittelua on järkevällä suunnittelulla ja oikeilla välineillä mahdollista toteuttaa tuloksekkaasti myös kotona tai ulkona, kehonpainolla tai lisäpainoilla.

Kotona tapahtuvaan kuntoiluun tai vaikka juoksua tukevaan kehonpainoharjoitteluun liittyvä ohjaus on helppo toteuttaa myös etänä, mihin päin Suomea tahansa. Etävalmennuksessa hyödynnetään Trainero -mobiilisovellusta sekä videopuheluita ja sähköpostia tai Whatsappia.

Jyväskylässä toimin Personal trainerina Kuntomaailmassa osoitteessa Ahjokatu 1. Tullaksesi valmennukseen sinun ei tarvitse olla Kuntomaailman jäsen. Ohjaustapaamiset voidaan toteuttaa Kuntomaailman salilla ja itsenäisesti voit treenata omalla salillasi. 

Personal trainer -palvelut saatavilla myös Fysioterapia Oivan kautta Hankasalmella, Laukaassa tai Toivakassa. Harjoittelua voidaan toteuttaa kunnan kuntosaleilla, ulkona tai kotona omilla välineillä.

 

Syitä personal trainerin hankintaan

Virtaa arkeen

Lihasmassan kasvatus

Painonpudotus

Elintapasairauksien ennaltaehkäisy

Voimaharjoittelu

Lajia tukeva harjoittelu

Työssä jaksaminen

Painonhallinta

Tuki ja turva

Mikä on PhysioTrainer?

PhysioTrainer on fysioterapeutti, joka on fysioterapiatutkinnon lisäksi suorittanut laadukkaan, alan huippujen kehittämän personal trainer -koulutuksen. PhysioTrainerin yli kolmen vuoden AMK-tutkinto pohjatietona takaa, että hyviä valmennustuloksia voidaan saavuttaa tehokkaasti ja turvallisesti. PhysioTrainerit osaavat myös huomioida asiakkaan tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Personal trainer ei ole suojattu ammattinimike, vaan valmennustyötä saa tehdä kuka vain. Valmentajien ammattitaidon ja luotettavuuden selvittäminen on haasteellista ja pahimmillaan ammattitaidoton valmentaja voi vaarantaa asiakkaan terveyden. PhysioTrainer-ammattinimike takaa, että valmentajalla on tarvittava asiantuntemus ja pohjatiedot laadukkaan valmennuksen tarjoamiseen. Rekisteröityä PhysioTrainer-tavaramerkkiä saa käyttää ainoastaan Terveysverkon PhysioTrainer-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti.

Tarkempaa tietoa koulutuksesta saat oheista PhysioTrainer -logoa klikkaamalla.

physiotrainer fysioterapeutti personal trainer

Aloittaminen on helppoa!

w

Ilmainen konsultaatio

Sinun ei tarvitse tehdä ostopäätöstä heti. Tapaamme kasvotusten tai videopuhelun välityksellä ja keskustelemme, kuinka voisin olla avuksi.

Valitaan sopiva valmennuspaketti

Haluatko juoksua tukevan kotitreeniohjelman, pidemmän yhteistyön elämäntapamuutokseen tai muutaman kuukauden projektin kohti kesäkuntoa. Räätälöidään sopiva paketti tarpeisiisi.

Matka alkaa!

Lähdetään yhdessä työskentelemään kohti tavoitteitasi! Minä suunnittelen, sinä toteutat ja tarvittaessa muokataan matkan varrella. 

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi henkilökohtainen valmennus? Ohjeitahan saa ilmaiseksi netistä.

Henkilökohtainen valmennus on oikeasti henkilökohtaista. Ohjelma suunnitellaan Sinun tavoitteidesi mukaan Sinua varten. Valmennuksen aikana olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa ja huomioimme toiveesi sekä mahdolliset muun elämän aiheuttamat haasteet harjoittelussa.

Kuinka pitkä valmennus olisi järkevää?

Tämä riippuu hyvin paljon tavoitteista. Jos haluat vain kertaohjauksella järkevän treeniohjelman kotiin tai salille, on sekin mahdollista. Lihasmassa- ja voimaharjoittelun toteutuksessa tulokset nähdään usein vasta 2-3 kk työskentelyn jälkeen ja jatkuvuuden kannalta pidempikin pätkä olisi järkevää. Pysyvistä elämäntapamuutoksista puhuttaessa 6-12 kk on vielä lyhyt aika.

Miksi valmennus on niin arvokasta?

Valmennukseen sisältyy paljon ohjaustapaamisten ulkopuolella tehtävää suunnittelutyötä, joka ei välttämättä näy asiakkaalle. Suomessa myös verot muodostavat ison osan palveluiden hinnasta. Ajattele kuitenkin, että valmennus on sijoitus terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Live- vai etävalmennus?

Molemmissa on puolensa. Kasvotusten tapahtuva valmennus on yleensä aina paras vaihtoehto, mutta joka tilanteessa se ei ole mahdollista. Nykytekniikka kuitenkin mahdollistaa sovellusten, videoiden, videopuheluiden ja sähköpostin sekä pikaviestimien avulla myös erittäin tehokkaan ja toimivan etävalmennuksen toteutuksen.

Ota yhteyttä

Kirjoita alle viestisi tai kysymyksesi

040 847 8344

Ahjokatu 1, 40320 Jyväskylä

tommi.lampinen@fysioterapiaoiva.fi