PhysioTraining

LIIKUNTA PALAUTUMINEN LIIKKUVUUS RAVINTO

Aloita matkasi kohti uutta terveempää elämää

PT-palvelut fysioterapeuttisella otteella Jyväskylässä

Haluaisitko päästä eroon kivuista ja kolotuksista tai saada enemmän jaksamista arkeen, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Polvi kipeytyy juostessa? Olkapäähän sattuu punnertaessa? Niskaa ja hartioita jomottaa tai alaselkä on kipeä? Sovi tapaaminen nyt ja aloita fysioterapeutin & personal trainerin kanssa matka kohti uutta terveyttä ja hyvinvointia.

Jätätkö aamiaisen väliin ja syöt lounaaksi vain salaattia, mutta illalla mopo lähtee käsistä?

Pistetään ruokarytmit kuntoon ja opetellaan yhdessä syömään fiksummin. Painonhallinta helpottuu ja jaksaminen paranee.

Onko Sinulla jännityspäänsärkyä tai alaselkä kipeä?

Lisätään liikettä arkeen ja tasapainotetaan kehoa harjoittelemalla järkevästi. Näin keho kestää arjen kuormituksen paremmin.

Haluaisitko muutosta peilikuvaan, mutta et halua syödä vain kanaa ja parsakaalia ja treenata kuudesti viikossa?

Kun arkeen opetellaan hyvinvointia edistäviä pieniä tapoja, joista tulee rutiineja, terveys ja painonhallinta seuraavat perässä. Ei kitudieettejä tai verenmaku suussa puskemista.

Oletko notkea kuin rautakanki ja selän raapiminen tai kengännauhojen sitominen hankalaa?

Kaikkien ei tarvitse olla notkeita kuin ballerina, mutta jos kankeus rajoittaa arjen toimia kannattaa asialle tehdä jotain. Selvitetään sinun rajoitteesi ja lähdetään järjestelmällisesti tekemään kehostasi paremmin liikkuva.

PhysioTraining

Kivuttomampi arki, toimivampi keho ja enemmän virtaa? Suurempien tavoitteiden saavuttaminen ja elämäntapojen muuttaminen eivät ole pikaprojekteja. Hyvien tulosten saavuttaminen ja etenkin niiden ylläpitäminen vaatii järkevää ja määrätietoista tekemistä pidemmällä aikavälillä. Tuolloin myös tapahtuu oppimista ja uudet tavat jäävät pysyvästi osaksi omaa arkea. 

PhysioTraining -valmennuspaketit sisältävät alkutapaamisen, tarvittavan taustojen kartoituksen ja alkutestit, fysioterapeutin suunnitteleman harjoitusohjelman ja tavoitteita tukevan ravintosuunnitelman laatimisen sekä sovitun määrän ohjaustapaamisia. Lisäksi valmennukseen kuuluu konsultaatio sähköpostilla, Whatsappilla tai videopuhelulla, jos jokin arveluttaa.

 

Kaikki valmennukset voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etänä!

 

Älä epäröi, vaan ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen tapaaminen!